Följ Sigfox Sweden

​90 miljoner containrar per år!

Pressmeddelande   •   Maj 25, 2018 11:45 CEST

40% increase in Estimated Time of Arrival (ETA) accuracy

Med mer än 90 miljoner containrar skeppade per år, varav 20 miljoner från europeiska företag, så var det en självklarhet för världens största tillverkare av däck, Michelin, att välja Sigfox för att spåra sina containrar.

En internationell frakt kan involvera mer än 25 aktörer som klarerare, fraktbolag, tullhantering m.m. vilket i sin tur kan resultera i mer än 200 olika interaktioner. Följaktligen uppstår det ofta fördröjningar, klagomål och brist på visibilitet. 

Men nu kan Michelin spåra sina frakter globalt – i realtid!

IoT Sweden är ett svenskt företag som bygger och driver ett rikstäckande radionätverk för Internet of Things i starkt partnerskap med franska Sigfox. Tack vare Sigfoxs världsledande LPWAN-nätverk förstärks Sveriges egen marknad inom Internet of Things, liksom utvecklingen av ett ekosystem med IoT-lösningar och tjänster. IoT Sweden hjälper företag ansluta objekt till internet för att öka produktiviteten, snabba på beslutsprocesser, förbättra servicekvaliteten eller helt enkelt för att lösa problem på ett billigt och uppkopplat sätt.

IoT Sweden är den enda Sigfox-operatören i Sverige och backas upp av svenska finansiärer inom hightech-branschen. www.iotsweden.net

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.